KONSTABEL

Her kan du læse mere om, hvad en konstabel er og få et overblik
over Flyvevåbnets mange spændende konstabeluddannelser.Aktuel update!
| Flyvevåbnets søger...

Vi søger for øjeblikket unge til uddannelsen som Elektronikfagtekniker.
Hvis du ønsker en spændende uddannelse en spændende og et anderledes job indenfor det tekniske område, kan du læse mere om uddannelsen og jobbet ved at downloade uddannelsesfolderen herunder.
Læs mere om uddannelsen til Elektronikfagtekniker

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller vil vide, hvordan du søger om optagelse, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på telefon 25511899 (hverdage fra 08.00-20.00).


Konstabel i Flyvevåbnet

Som konstabel er du en professionel, fastansat soldat, som har gennemgået både uddannelse og træning indenfor dit speciale.

Efter din uddannelse bliver du fastansat på kontrakt, og dit arbejdssted afhænger dels af dine ønsker og dels af dit arbejdsområde.

Hvis du vil være konstabel i Flyvevåbnet har du mulighed for at specialisere dig indenfor en lang række spændende områder. Det kan være teknik, logistik, sikkerhed, administration, lufttrafik m.v. Dit valg af speciale afgør dit uddannelsessted, længden på din uddannelse og de efterfølgende jobmuligheder.

Konstabeluddannelserne i Flyvevåbnet er tilgængelige for alle, og nogle af de faglige konstabeluddannelser afsluttes med et svendebrev.


Overblik!
| Flyvevåbnets konstabeluddannelser

Klik på hver enkelt uddannelse for mere information...


KONSTABELUDDANNELSER

ADMINISTRATIONSASSISTENT

AERIAL PORT SERVICE ASSISTENT

AUTOMEKANIKER

BEVOGTNINGSASSISTENT

BRAND- OG REDNINGSASSISTENT

EFTERRETNINGSASSISTENT

ELEKTRONIKFAGTEKNIKER VI SØGER AKTUELT KANDIDATER

F-16 VÅBENASSISTENT

FLYMEKANIKER

FOTOGRAF

IT-SUPPORTER

JORDUDSTYRSMEKANIKER

KØRSELSASSISTENT

LOGISTIKASSISTENT

MILITÆRPOLITI-ASSISTENT

MISSION PLANNER ASSISTENT

OPERATIONSASSISTENT

CONSTRUCTION TEAM ASSISTENT

SANITETSASSISTENT

SUN-SPECIALIST

SURVEILLANCE OPERATØR

FUEL OPERATØRJobmuligheder og fremtid

Når du gennemfører din uddannelse tilfredsstillende, er du sikret et fast
job i Flyvevåbnet med muligheder for både faglig og personlig udvikling.

En konstabeluddannelse i Flyvevåbnet er en god investering i din
fremtid. Hvad enten du vil fortsætte i Forsvaret eller på et tidspunkt vil prøve kræfter med det civile erhvervsliv. Vores uddannelser er velkendte og respekterede blandt både private og offentlige ledere. Samtidig har du, når har gennemført en uddannelse i Flyvevåbnet, bevist, at du er stærk, målrettet og kan gøre en forskel.


Den videre karriere

Nogle konstabler fortsætter som konstabler gennem hele deres karriere i Flyvevåbnet. Andre vælger at videreuddanne sig og specialisere sig yderligere indenfor de områder, de finder spændende.

Hvis du er konstabel og vil avancere opad i graderne, kan det næste skridt fx være en uddannelse som sergent. Flyvevåbnet sætter pris på  medarbejdere, som ønsker at dygtiggøre sig, og derfor får du selvfølgelig også løn, hvis du på et tidspunkt vælger at videreuddanne dig.


International udsendelse

Som fastansat i Flyvevåbnet har du pligt til at deltage i internationale fredsbevarende operationer. På disse operationer får du oplevelser for livet, du knytter tætte venskaber og du får mulighed for at afprøve dine mange færdigheder som konstabel. Du kan dog tidligst blive udsendt 12 måneder efter, du har afsluttet din uddannelse.

Grundreglen er, at Flyvevåbnets ansatte kan forvente at blive udsendt
i op til seks måneder over en treårig periode. I løbet af tre år kan du altså f.eks. blive udsendt i én sammenhængende periode på 6 måneder eller deltage i 2 udsendelser à 3 måneders varighed.

Hvor ofte du i praksis vil blive udsendt afhænger af din jobfunktion, politiske beslutninger – og af dig selv. Du kan nemlig også selv søge om at komme med på Internationale operationer, hvis du har lyst.