FLYVEVÅBNET SOM ARBEJDSPLADS

Flyvevåbnet er en spændende og international arbejdsplads, hvor du både kan få en fremtidssikret uddannelse med løn og efterfølgende et job med masser af oplevelser i hverdagen. 

Det støvede image og den gamle "kæft, trit og retning" er lagt på hylden i nutidens Flyvevåben. I stedet finder du en moderne arbejdsplads, hvor hvor der tages hensyn til både personlig udvikling, familieliv, fritid og eventuelle ønsker om karriereskift.

Derudover er Flyvevåbnet et sted, hvor det går stærkt og der er masser af action, da det naturligvis er her du finder Forsvarets fly og noget af landets mest avancerede isenkram, som løbende opdateres og videreudvikles.

Lønmæssigt kan du måske nok finde bedre betalte jobs i den private sektor, men til gengæld kan Flyvevåbnet tilbyde en masse, som mange andre arbejdspladser ikke kan.

Ud over en spændende og alsidig hverdag, hvor hver enkelt beslutning kan være livsvigtig for ens kolleger, og er umiddelbar nem at se resultatet af, så er en af Flyvevåbnets absolutte styrker fleksibilitet.

I perioder kan man arbejde meget i forbindelse med øvelser eller skarpe situationer, for dernæst at afholde afspadsering på tidspunkter, hvor der er brug for en lille pause af hensyn til privatlivet.

Flyvevåbnet hjælper også med at finde utraditionelle løsninger på svære problemer. Eksempelvis ved at tilbyde pendlerordninger til ansatte, der bor ét sted i landet og arbejder ét helt andet. Og når det gælder kombinationen af arbejdsliv med hobbys, idræt eller familieliv, ser Flyvevåbnet kun det som en styrke – ikke et problem – og bakker både økonomisk og moralsk op. På den led er Flyvevåbnet en unik arbejdsplads.

Fordi man af og til arbejder tæt sammen med kolleger i pressede situationer, er Flyvevåbnet også en arbejdsplads, der næsten automatisk leder til stærkt sammenhold og venskab.


Overblik! | Hvad er dine muligheder?

Under menupunktet "FLYVEVÅBNETS UDDANNELSER" finder du et overblik over de mange uddannelser, du for øjeblikket kan tage i Flyvevåbnet.